Min ovve

 Med allt till din ovve

min ovves historia

När jag blev invald som sexmästerist i Göteborg 2016 var märken något av det första jag stötte på i ovvevärlden. Att tyglappar broderade som vävda sammanförde helt främmande människor enbart i uppsåt att hitta det ultimata sammlarobjektet. Vissa fastnade för dom fina och roliga märkena, att sy på dom på sin ovve och visa upp stolt för sina vänner. Medan jag blev helt förälskad i själva mötet som märken skapar.

Under min tid som sexmästerist har jag lärt känna nya vänner från hela Sverige, nyinvalda som gamla gamlingar. Detta hade inte varit möjligt utan märken, och jag var fast. Jag var väldigt intresserad av att skapa ett eget märken och under början av 2017 skapade jag designen till det. Märkesspandet kom att bli en uppskattad hobby som resulterade i ett snitt på 10 märken per år, men jag ville mer.

Då jag alltid varit intresserad av att starta eget var valet enkelt att det var det här jag skulle hålla på med. Alla fina ord och all uppskattning driver mig och är så tacksam att ni vill köpa mina egen designade märken.

Välkommen till MinOvve.se

Andreas Nordgren

Irene

Facebook

@minovve

Instagram

@minovve

Twitter

@minovve